HR business partner

Eindhoven
Staff & Management
Medior
Apply now

Jij bent een sparringspartner voor het management op het gebied van HR en zorgt ervoor dat Demcon een prettige werkplek is voor de 200 medewerkers. Herken jij jezelf hierin dan willen we graag met jou kennismaken?

Als HR business partner werk je intensief samen met je collega HR business partner en de recruiter van DEMCON Eindhoven en daarnaast ook met de andere HR collega’s van de locaties in Enschede en Delft. Je bent hierin verantwoordelijk voor een aantal BV’s binnen de locatie in Eindhoven.

About Demcon

Onze bedrijven onderscheiden zich elk op eigen terrein met unieke expertises en skills. Daarmee helpen ze opdrachtgevers om beter te presteren en meer te bereiken. Vanuit een passie voor technologie kunnen onze bedrijven krachten bundelen. Door kennis te delen en samen te werken maken we meer maatschappelijke impact. Demcon high-tech systems is een multidisciplinaire ontwikkel- en engineeringspartner voor mechatronische uitdagingen, van concept tot realisatie, op het gebied van hightech systems.

What are you going to do?

De rol van HR business partner is binnen Demcon een brede rol waarin je veel afwisselende taken en verantwoordelijkheden hebt. Dit omvat de complete employee journey. Je bent mede verantwoordelijk voor de instroom, onboarding, advies uitbrengen over verzuimcasuïstiek, de beoordelingsronde begeleiden, advies over talentontwikkeling en het zichtbaar zijn voor de medewerkers van de vestiging Eindhoven. 

Je bent onderdeel van het MT en adviseur en sparringpartner voor het management van de bedrijven waar jij verantwoordelijk voor bent. Je ondersteunt ze hun strategie te realiseren op het snijvlak van people en business en daarbij ben je een stevige gesprekspartner op zowel operationeel als strategisch niveau.

Je maakt en geeft uitvoering aan het HR plan en zorgt dat deze wordt doorontwikkeld. Je werkt nauw samen met de business om in elkaars wederzijdse behoefte te voorzien.

Je helpt leidinggevende met HR-gerelateerde vragen over bijvoorbeeld salarissen, contracten, verlof en verzuim. Je geeft advies en zorgt voor de juiste opvolging.

Je werkt nauw samen met recruitment, jij weet immers wat er speelt binnen de bedrijven, je bent daarnaast nauw betrokken bij de werving en selectie en wervingsevenementen. 

Daarnaast heb je ook een actieve bijdrage in de overkoepelende HR projecten, die je samen met de HR collega’s van andere locaties uitvoert zoals leiderschap, talentmanagement en het HR dashboard.

 

Wat kun je verwachten?

Een groeiende organsatie die volop in beweging is. 

Verantwoordelijkheid voor je eigen taken, waarbij je zelf het initiatief neemt om jezelf voortdurend te blijven ontwikkelen. 

Een betrokken en gezellig team, waarin je actief samenwerkt met de HR collega’s in Eindhoven, Delft en Enschede.

What do you bring to the table?

Je hebt een hbo of master opleiding op het gebied van HR;

Je hebt minimaal 6 jaar ervaring als HR business partner;

Je hebt een positieve instelling, communiceert duidelijk in zowel Nederlands als Engels, werkt nauwkeurig en bent mensgericht;

Je bent 32 tot 40 uur per week beschikbaar.

What do we offer you?

Bij DEMCON kom je terecht in een dynamisch, groeiend en innovatief bedrijf. We hechten veel waarde aan een fijne werkplek. Zo voorzien we je graag van zit-stabureaus en dubbele schermen op kantoor. Daarnaast hebben we lekkere koffie en ligt er wekelijks gratis vers fruit voor je klaar. Ook is er veel persoonlijke aandacht en ontmoedigen we overwerk omdat we weten hoe belangrijk thuis is. 

Verder kan je rekenen op onder andere:

·        Een goed, marktconform salaris;

·        31 vrije dagen en 8% vakantiegeld;

·        Een goede pensioenregeling bij Zwitserleven;

·        Volg via de Demcon Academy opleidingen of cursussen waarmee jij jouw kennis verder kunt ontwikkelen;

·        Een telefoon en laptop van het werk;

·        Actieve personeelsvereniging (maandelijkse activiteiten zoals borrels en een jaarlijks Demcon weekend) en jaarlijkse sportevenementen.

Do you have any questions about this position?

Voor vragen neem contact op met Bibi van Berlo, 088-1152400. Sollicteren kan via de sollicitatieknop op de site.

"bringing ambitious challenges to a success together."

application procedure.

Does this vacancy appeal to you and are you curious about the application process? This goes as follows:

1. Apply
You have applied! We will discuss it internally and respond as soon as possible.
2. Phone call
We got acquainted briefly and want to get to know each other better.
3. First call
See if there is a match from both sides and if the expectations are correct.
4. Second call
We investigate a possible collaboration more closely.
5. Offer
We both see the match! Let’s make you a suitable proposal.
6. Contract
Your response to the offer is positive. We are going to finalize the collaboration!